Curry County (Oregon)

Koordinater:

Curry County er et fylke i den amerikanske delstaten Oregon. Det ligger i det sørvestlige hjørnet av staten og det grenser mot Coos County i nord, Douglas County i nordøst og mot Josephine County i øst. Det har også grense mot delstaten California i sør og Stillehavet i vest.

Curry Countys totale areal er 5 150 km² hvorav 935 km² er vann. I 2000 hadde fylket 21 137 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Gold Beach og fylkets største by er Brookings. Fylket ble grunnlagt i 1855 og har fått sitt navn etter guvernør George Law Curry.

Baker · Benton · Clackamas · Clatsop · Columbia · Coos · Crook · Curry · Deschutes · Douglas · Gilliam County · Grant · Harney · Hood River · Jackson · Jefferson · Josephine · Klamath · Lake · Lane · Lincoln · Linn · Malheur · Marion · Morrow · Multnomah · Polk · Sherman · Tillamook · Umatilla · Union · Wallowa · Wasco · Washington · Wheeler · Yamhill